Projektipäev 16.10.2024

Loomise kuupäev 16.10.2024

Kolmapäeval toimus koolis projektipäev, millest võtsid osa kõigi vanuste õpilased, igaüks oma teemadega. Päev oli väga sisukas ja pakkus õpilastele palju elamusi. Sellel päeval said kooliõpilased mitte ainult palju uut teada, vaid ka võimaluse näidata oma andeid, avada loovust ning arendada meeskonnatöö oskusi.

Algkooli õpilased tegelesid rõõmuga erinevates töötubades, kus nad valmistusid kooli sünnipäevaks ja Halloweeniks, tantsisid, programmeerisid roboteid, osalesid viktoriinis ja sportlikes teatejooksudes. See oli väga põnev ja huvitav. 

Õpilased esitasid näidendi "Jussikese seitse sõpra", mille lavakujundus oli õpilaste endi tehtud ning kus iga õpilane sai lavale astuda ja oma osa mängida.  

Teise astme õpilastele olid ette valmistatud ja läbi viidud huvitavad tunnid, kuhu õpilased said ise registreeruda ja valida endale meelepärase päevakava. See andis õpilastele vabaduse õppida seda, mis neile tõesti huvi pakkus.

Vanemate klasside õpilased keskendusid juba traditsiooniliselt oma valitud suundadele: tehnika, pedagoogika, meditsiin, loovuse ja meedia. Toimusid muuseumikülastused, tutvumine pedagoogika aluste ja õpetamisega, robootikavõistlused, filmivõtted ja kohtumised külalistega, samuti keha ja selle koormuse uurimine.

Projektipäev rikastas õpilasi mitte ainult uute teadmistega, vaid andis ka võimaluse proovida kätt erinevates valdkondades, avades uusi silmaringe enesearenguks ja loovuseks.

Albina Rozenberg, õppejuht

Pildialbum on siin LINKlink opens on new page

Viimati muudetud 17.10.2024.